tiistai 3. maaliskuuta 2015

Enismmäinen asiakaspalvelupäivä

Eilen mulla oli siis ensimmäinen asiakaspalvelupäivä! Ja kyllä jännitti ihan älyttömästi! Olin luokan ainoa jolle oli asiakas varannut ajan. Asiakas oli varannut lyhyen hiusten raidotukseen ajan ja se siinä varmaan kaikkein eniten pelotti kun en ole kerennyt kauheesti raitoja tekemään :/ mutta työ sujui hyvin ja joustavasti ja siihen tuli vielä sitten leikkaus päälle mutta sen teki minun opettaja ja seurasin vierestä kun on vähän vähäiseks jäänyt naisten lyhyiden mallien leikkaukset. 

Raidat tehtiin hupun avulla eli laitettiin muovinen hattu päähän jossa on pieniä reikiä ja sieltä sitten koukulla olettiin hiuksia ulos. 


Raita väri levitettiin vaan sitten siitä myssyn päälle ja katottiin että menee kunnolla joka paikkaan :) levityksen jälkeen pään päälle asetettiin elmukelmu joka alko teettämään lämpöö hiukseen ja vaalennus tehostuu. Vaikutusaikaan meillä meni noin 25 min :) tuotteina oli goldwellin silklift strong vaalennusaine 9 % hapetteella.


Loppu tuloksesta tuli hyvä olin tosi tyytyväinen ja niin oli asiakaskin! Ennen kuva hiuksista jäi taas ottamassa mutta lopputuloksesta sain pari kuvaa .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti