perjantai 6. helmikuuta 2015

Mallin valmistelua

Meillä on nyt käynnissä koulussa projekti johon olemme etsineet omat mallit ja teemme heille kevään 2015 trendi leikkauksen ja värjäyksen. Projekti tehdään pareittain. Teen projektin Kerstinin kanssa ja meillä on kaksi mallia joista Kerstin teki pääosin kaiken ja minä tein toisesta joten kirjoitan vaan siitä mallista minkä minä tein :)

Mallini oli poika jolla oli kotona värjätty blondi tummuusasteelta 10G ja tavoite oli saada hiuksista 5N. Värjäykseen toi haastetta kun piti pigmentoida koska, jos olisi suoraa laittanut niin vaaleaan tumman olisi väristä tullut vihreä.

 Tuossa on kuva hiuksista ennen.
Eli projekti aloitettiin hiusten pigmentoinnilla. Blondin värin pigmentointiin valitsin värin 5R. Väri sekoitettiin veteen 2:1 eli 2 vettä ja 1 väriä. Seos levitettiin hiuksen vaaleisiin kohtiin ja sen päälle levitin suoraan tumman värin 5NN ja annoin vaikuttaa 30min. Värin pois huuhtelun jälkeen hiukset jäivät hiukan violeteiksi koska alla oli punainen pigmentointi.
 
 
Tuossa näkyy kuvat pigemntoinnista ja hiuksista ensimmäisen värjäyksen ja pigmentoinnin jälkeen. Leikkasin myös hiuksia hiukan alustavasti ensimmäisen värin jälkeen.
Koska hiuksista jäi vähän violetit niin värjäsimme hiukset vielä uudelleen 5N:llä jonka jälkeen hiuksista tuli oikean väriset ja aloimme laittaa päällimmäisiin hiuksiin raitoja.                                

 Siinä vielä enne ja jälkeen kuvat hiuksista.
Pienien vaikeuksien jälkeen väri ja leikkaus kumminkin onnistui ja asiakas oli todella tyytyväinen! :)

-Reetta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti