perjantai 2. tammikuuta 2015

blogeja

Tämän päivän tehtävänä on tutustua 5 eri hiusblogiin ja miettiä minkälaisia ne ovat ja miten niitä voisi hyödyntää omassa blogissa.

1. Blogi http://www.lily.fi/blogit/love-first-cut/jalkeen
Blogia on todella kiva lukea teksti on selkeää ja kuvat on hyviä! Blogia lukiessa ymmärsin kuvien merkityksen ja alan ottamaan omaan blogiini parempia kuvia!

2. Blogi http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/search/label/hiustenv%C3%A4rj%C3%A4ys
Ihan kiva blogi ei ehkä niin paljoa herätä kiinnostusta mutta hyviä kuvia ja selviä ohjeita :) En keksinyt mitään mitä olisin omaan blogiin halunnut hyödyntää blogista.

3. Blogi http://www.loihtimo.fi/blogi/
Todella hyvä ammatillinen hiusblogi! Tekstit o hyvin kirjoitettu ei ole liikaa selitelty vaan käytetty hyvin kuvia selitysten tilalle. Omaan blogiin voisin blogista hyödyntää tuota kirjoitusta että olisi vähän vähemmän selityksiä ja enemmän kuvia.

4. Blogi http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/hairytales/
Hyvä blogi koska on tosi selkeä ja siitä on helppo etsiä aiheita kun kaikki aiheet mitä blogiin on kirjoitettu löytyy blogin oikeasta reunasta. Omaan blogiin haluaisin myös yksin kertaisuutta että olisi helppoa löytää tietty kirjoitus.

5. Blogi http://herecomesthehair.blogspot.fi/
Hyvin kirjoitettu blogi ja on mukava lukee jonkun muun opiskelijan blogia eri kaupungista niin saa pienen havainnon millaista muissa kouluissa on opiskella :)

1 kommentti:

  1. Hienoa, että hiffasit mistä tehtävässä oli kyse! Kivoja blogeja olit löytänyt ja hienosti mietit onko niistä hyötyä omaan blogiin. Tykkäsin!

    VastaaPoista