perjantai 18. syyskuuta 2015

syksyn / talven hiustrendit 2015-2016

Tämän syksyn ja talven hiustrendi värit ovat suurimmaki osaksi kylmän metallisen vivahteisia. Hiuksissa näkyy paljon kylmää vaaleaa, harmaan eri sävyjä ja pastillin sävyjä. 
Hiukan näkyy myös eri ruskeita mattasia ja kylmiä sekä läpimään taittavia. 
Naisten hius mallit ovat aikalailla revittyjä tai sitten kokonaan tasaisia. Lainaat ovat tämän syksyn ja talven isoin trendi!




Miesten hiuksissa näkyyn aikalailla vaan mattasia ruskeen sävyjä ja kylmiä vaaleita. Miehillä hiusmalli pysyy aikalailla samassa kuin ennenkin päältä pidempää kuin sivusta  ja takaa. Saattaa hiukan enemmän olla selviä hiusrajoja ja kulmikkuutta.






Itselleni voisin hiusväreistä laittaa kylmiä tumman ruskeita sävyjä! Tuleva muoti vaikuttaa ihan kiinnostavalta ja mieluisalta. Löytyy paljon erinlaista tyyliä ja väriä. Ruskean sävyt ovat oma lempparini, koska tykkään eri ruskeen sävyistä ja ruskeat hiukset ovat omaan silmääni miellyttävämmät kuin vaaleat. Vähiten varmaan pastillin sävyiset hiukset kiinnostaa.. en ole oikein koskaan ollut pastilli värien ystävä varsinkaan jos väri on kaikkiaalla hiuksississa. 

kuvat google kuva hausta.

1 kommentti: